Compasiunea de sine workshop

https://www.facebook.com/events/448954825723689/

 

eAtelierul este bazat pe studiile de cercetare ale lui Brené Brown si Kristin Neff si este facilitat printr-o #video#conferinta live de Mihaela Campion – Licensed Clinical Psychotherapy Certified (LCPC), CCDVC si Daring Way™ & Rising Strong™ instructor.

Ce?
Descoperim alături de Mihaela:

⭐1. Ce este si ce nu este compasiunea de sine
⭐⭐2. De ce in mod obisnuit ne autocriticam si nu ne sprijinim
⭐⭐⭐3. Cum compasiunea de sine este cea mai buna practica in acceptarea de sine

O sa invatam sa practicam compasiunea de sine, cum sa ne acordam sprijin in momente dificile, dar si strategii de baza care sa ne ajute sa lucram cu emotii dureroase.

Cui ii este adresat atelierul?
Persoanelor care doresc sa cunoasca mai bine cum ne ajuta sa practicam compasiunea de sine, cuplurilor care doresc sa-si imbunatateasca relatia prin a fi mai buni, intelegatori, unul cu celalalt, parintilor care vor sa armonizeze relatia parinte-copil

Cu cine?
Mihaela Campion – psihoterapeut – Licensed Clinical Psychotherapy Certified (LCPC), CCDVC si Daring Way™ & Rising Strong™ instructor.

Mihaela este una dintre romancele care au avut ocazia sa se dezvolte profesional si personal avand ca mentor pe Brené Brown.

Mihaela este romanca si locuieste in Chicago, ofera suport oamenilor care vor sa traiasca viata in armonie – a dezvoltat cursul educational „Acceptare si Renuntare” bazat pe cercetarile lui Brené Brown.
“You can choose courage or you can choose comfort, but you can’t have both” Brené Brown.